Om Merville

Merville blev etableret i 2016. Efter et ønske om at åbne en webshop, der afspejler den enkle nordiske stil indenfor interiør, samt den enkle og tidsløse luksus i vores cashmereprodukter.

For at kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, er alle vores produkter omhyggeligt håndplukkede og nøje udvalgte. Det værende både i og udenfor Danmark. Vi har et godt kendskab til vores producenter i udlandet, og har besøgt dem i forbindelse med udvælgelsen samt produktionen. Således er der ikke er gået på kompromis med kvalitet og design.

Det kræver tid at afsøge nye markeder, da vi kompromisløst ønsker at design, kvalitet og naturlige materialer altid skal følges ad. Når udvælgelsen er forenet både med hensyn til design og kvalitet, begynder samarbejdet med vores producenter, og derved kommer der løbende nye produkter samt produktkategorier på webshoppen.

Alle vores produkter er udelukkende produceret med fokus på at de skal have et tidsløst og langtidsholdbart udtryk. Vi lægger vægt på at de er produceret af naturlige materialer. Disse kriterier gør sig gældende både i forhold til valg af kvalitet samt design.

 

Shopping oplevelsen hos Merville

Det er vigtigt for os, at give vores kunder en unik shoppingoplevelse. Vi tilbyder vores kunder den bedste service, og dermed forhåbentlig en rigtig god oplevelse af at være kunde hos os.

Vi ved at det ikke altid er nemt at shoppe på nettet, i forhold til oplevelsen af at man på forhånd ikke har prøvet varen, eller fysisk har set produkterne og mærket kvaliteten. Dette er vi meget opmærksomme på. Derfor tilbyder vi naturligvis en kundeservice der er individuelt tilpasset vores kunders behov. Vi er derfor klar ved mailen til at hjælpe med spørgsmål, størrelser, nuancer mv.

Det skal ikke være en ulempe for vores kunder at Merville er en webshop. Derfor tilbyder vi som en ekstra service fri returret indenfor 14 dage fra varen er modtaget, samt fri fragt på alle køb over 499 kr. Vi levere med GLS til en selvvalgt pakkeshop, der passer dig bedst at afhente din pakke i. Eller du kan udfylde ønsket leveringsadresse. Du kan derfor i ro og mag shoppe når du har tid og lyst, uden store ekstraomkostninger og besvær. Skulle du få brug for at returnere eller bytte dine produkter, er vi altid klar til at hjælpe dig. Du får naturligvis dine penge retur eller mulighed for at bytte.

Fordi vi med Merville ønsker at tilbyde vores kunder smukke varer af den bedste kvalitet, der kan give luksus i hverdagen, er vores pakker altid pakket lækkert og luksusseriøst ind. Hver gang du modtager en pakke fra Merville ønsker vi at give dig oplevelsen af, at modtage en pakke fyldt med selvforkælelse til dig og dit hjem.

Husk at tilmelde dig Mervilles nyhedsbrev så du modtager nyheder på webshoppen samt andre gode tilbud. Du kan også holde øje med Merville på Facebook og Instagram.