Tæpper

Tæpper og løbere fra Merville er fremstillede i forskellige materialer og forskellige designs. Materialerne varierer bla. fra bomuld til palmeblade. Vores produkter er kendetegnet ved et tidsløst design. Fremstillet i kølige tidsløse nuancer og fine enkle mønstre i en god kvalitet, du vil have glæde af længe.

Tæpperne er af solidt og slidstærkt bomuld som holder både form og farve, og ikke smitter af på f.eks. trægulve.

Hvis du ønsker at give rummene i din bolig et nyt udtryk, så er et tæppe en let måde at friske rummet op på, og derved indramme boligens personlige indretning.

Entréen er det første indtryk man får af din bolig, når man træder ind. Med et tæppe får du let rummet til at fremstå indbydende. Dette gælder også i boligens øvrige rum. Foruden at skabe hygge og varme i rummene giver tæpper også et mere ‘samlet‘ udtryk i hele boligindretningen. Tæpper kan være med til at afspejle de øvrige farvenuancer der er er valgt i indretningen. Dette medvirker til at rummet bliver en fin og samlet helhed, når alle nuancerne passer sammen. Tæpper er derfor en vigtig del af boligindretningen, da det er en enkelt måde at skabe et personligt udtryk på. Find din yndlings nuance der passer ind I din indretningsstil, og se og mærk selv forskellen i rummet.