Sengetøj

Hos Merville forhandler vi sengetøj i et enkelt og tidsløst design, der vil passe ind i soveværelsets øvrige interiør. Kravene til sengetøjet der forhandles hos Merville er at det skal være af god kvalitet, samt at det udelukkende skal være af naturmaterialer.

Vores produkter er derfor produceret i 100% bomuld. Vores sengesæt er lavet a pima bomuld, og mindste kravet til fibrene er 32 mm. Vi har valgt at sengetøjet skal producers i en bomuldssatin-vævning, hvilket vil sige at stoffet har en ekstra tæt vævning. Resultatet er produkter med en overlegen blødhed.

Bomuldssatin forbindes ofte med at det er tilsat andet materiale til bomulden, netop for at opnå det bløde resultat. Men det er ikke tilfældet. Det er den meget tætte satinvævning af de fine bomuldsfibre, som i kombination med en mange trådet og meget tæt vævning, der tilsammen udgør den helt specielle lethed og blødhed, der er svært at sammenligne med andet stof. Satinvævningen er en af de fineste og tætteste vævninger der findes. Det er grunden til at sengetøjet får den naturlige og let glansfulde, glatte og slidstærke overflade. Stoffet får en silkelignende blødhed og lethed over sig, som er utrolig behagelig at sove i.

Find din yndlings nuance og skab din helt egen indretningsstil i dit soveværelse, med det skønneste sengetøj i klassiske nuancer. Sengetøjet findes i to størrelser i flere nuancer. Samt flere forskellige design.

Vi afsøger forsat markedet for at tilføje flere skønne sæt sengetøj af andre naturmaterialer og god kvalitet i tidsløse nuancer og designs. Så hold øje med kategorien og lad dig inspirere.