Plaider i 100% bomuld

Plaider fra Merville i en skøn strikket kvalitet. Plaiden er et must-have i hjemmet da den har mange anvendelsesmuligheder. Plaiden kan være med til at fremhæve dine foretrukne nuancer i dit boliginteriør, og er derfor medvirkende til at skabe en helhed i boligindretningens udtryk.

Ud over at holde dig varm på de kølige aftener i sofaen, kan plaiden også skabe et fint udtryk i soveværelse ved at blive anvendt som sengetæppe, eller som et ekstra tæppe over den nederste halvdel af sengen eller på børneværelset. Plaiden er også hyggelig en kølig sommeraften på terrassen.

Alle vores plaider er lavet af 100% bomuld, der sikre at plaiden er behagelig at anvende. Vi har valgt at vores plaider skal være produceret i bomuld, da det er et af de absolut blødeste materialer. Og dermed sikres du den optimale oplevelse, når du bruger en plaid fra Merville.

Bomuld

Rundt om bomuldsplantens frø vokser der fiber. Det er disse fibre vi kender som bomuld. For at anvende bomuldsfibre til tekstiler, spindes de oftes til en tråd. Bomuld er blandt de mest anvendte naturtekstiler til fremstilling af tøj. Over 40% af alle de tekstilfibre man anvender på verdensplan til tøj er i dag fremstillet af bomuld.