Cashmere af den fineste kvalitet

Hos Merville forhandles udelukkende cashmere af den fineste håndvævede kvalitet. Alle cashmereprodukterne er håndvævede af den eksklusiv tråd, fremstillet hos en af  verdens førende cashmereproducenter – Loro Piana, Italien. Produkterne er ligeledes designet i Italien.

Produkter i 100% cashmere

Cashmereprodukterne hos Merville er 100% ren cashmere af den fineste kvalitet, produceret af verdens førende cashmereproducenter – Loro Piana, Italien.

Denne eksklusive cashmere stammer fra underulden af Hircus geder der  b.la. lever i Mongoliet under særlige klimatiske forhold, hvor temperaturen kan komme ned på -50C i flere måneder om året. Pga. Hircus gedernes levevilkår under disse kølige temperaturforhold har geden udviklet en ganske særlig underuld der er særligt isolerende. Hircus geden producerer ca. 250 gr. underuld om året. Efter underulden er sorteret er der omkring 100 gr. underuld tilbage, der består af de  fineste fibre. Af denne underuld udvælges der igen kun den absolut bedste kvalitet, der så efterfølgende anvendes til at producere cashmeretrådene af.

Den eksklusive uld

Cashmere uld skiller sig ud da den er langfibret og tynd pga. Hircus gedens opvækst under de helt særlige klimatiske forhold. Ulden er både let og varm og så kradser det ikke. Disse er vigtige grunde til at cashmere uld er så eftertragtet. Set i lyset af at der således kun produceres og udvælges omkring 100 gr. af den fineste cashmere uld pr. Hircus ged om året, forklarer det dermed også den eksklusivitet og dyrbarhed der er forbundet med de rene cashmereprodukter som forhandles hos Merville.

Den ekstravagante bløde uld tilsammen med særlige håndvævningteknikker tilfører produkterne en ekstraordinær blødhed. Ulden er af den fineste kvalitet og har mange anvendelsesmuligheder både til hverdag og til fest. Cashmere fremstår derfor altid både elegant, tidsløst og klassisk i sit udtryk. Cashmereprodukterne giver stor bevægelsesfrihed når de bæres, og har en høj grad af sammentrykkelighed og en let vægt, hvilket gør dem skønne at have på. Helt unikke egenskaber, som ikke kan sammenlignes med andre uld produkter. Alt dette kombineret med en skøn blød komfort skaber et usammenligneligt produkt, hvor cashmere hurtigt bliver yndlingsbeklædningen i din garderobe.

Produkterne er pakket med omhu for at give den bedst mulige beskyttelse. Korrekt pleje af cashmere medvirker til at kvaliteten kan bevares i årtier, og du vil kunne have glæde af dine tidsløse klassiske produkter i mange år.

Tørklæder og ponchos leveres med en unik identifikation stregkode og har en ægthedskort der sikre produktets kvalitet. Tørklæder og ponchos fåes i flere tidsløse farvenuancer.

Pleje

Første gang du bære produktet, kan nogle små “pilling” (fiberbolde) fremtræde på ulden. Det er på ingen måde en indikation af at produkterne er af dårlig kvalitet. Disse er helt normalt og skyldes nogle af de løse fibre gnider sammen. De fjernes let, enten forsigtigt ved håndkraft eller ved anvendelse af en fnugrulle.

Vi anbefaler at du lader dit cashmere kemisk rense. Cashmere har en selvrensende effekt der gør at det sjældent behøver at blive renset. Det vil ofte være nok at hænge det til luftning udendørs.

 

 

Hircus geder der b.la. lever i Mongoliet under særlige klimatiske forhold, hvor temperaturen kan komme ned på -50C i flere måneder om året. Pga. Hircus gedernes levevilkår under disse kølige temperaturforhold har geden udviklet en ganske særlig underuld der er særligt isolerende
Hircus geder der b.la. lever i Mongoliet under særlige klimatiske forhold, hvor temperaturen kan komme ned på -50C i flere måneder om året. Pga. Hircus gedernes levevilkår under disse kølige temperaturforhold har geden udviklet en ganske særlig underuld der er særligt isolerende